Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, εξαιρετικές ευκαιρίες και ισχυρά αποτελέσματα, με το Microsoft Power BI

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, εξαιρετικές ευκαιρίες και ισχυρά αποτελέσματα, με το Microsoft Power BI

Το Microsoft Power BI αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση Business Intelligence της Microsoft από την CBS IT. Το Microsoft Power BI είναι μια συλλογή από εφαρμογές λογισμικού, υπηρεσίες και συνδέσεις, που συνεργάζονται για να μετατρέψουν τις μη σχετιζόμενες πηγές δεδομένων σας σε συνεκτικές, οπτικά καθηλωτικές και διαδραστικές πληροφορίες.

 

Το Microsoft Power BI σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα τις πηγές δεδομένων σας, να ανακαλύψετε & να απεικονίσετε τα σημαντικά στοιχεία και πληροφορίες και να τα μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας. Η λύση παρέχει ισχυρές δυνατότητες Επιχειρηματικής Ευφυΐας μέσα από ένα απλό και φιλικό περιβάλλον για τους τελικούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους αναφορές και dashboards.

 

Το Microsoft Power BI διαθέτει  έτοιμους connectors και δυνατότητες διασύνδεσης με ένα ευρύ φάσμα cloud-based πηγών δεδομένων όπως βάσεις δεδομένων, αρχεία, εφαρμογές και cloud υπηρεσίες. Η λίστα διασυνδεσιμότητας του Power BI περιλαμβάνει εκατοντάδες πηγές δεδομένων, ενώ αυξάνεται διαρκώς.

 

Το Microsoft Power BI είναι μέρος της πλατφόρμας Power Platform της Microsoft (Power BI, Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents) ενώ μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης end-to-end επιχειρηματικής λύσης βασισμένης σε τεχνολογίες της Microsoft, μέσω της σύνδεσής του με το Power Platform, το Office 365, τις λύσεις Dynamics 365, το Azure καθώς και πολλών άλλων εφαρμογών.

 

Η CBS IT, Gold Partner της Microsoft (11 Gold Competencies) διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα αναλυτών, συμβούλων και προγραμματιστών Microsoft Power BI,  ενώ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, ανάπτυξης, υλοποίησης και συντήρησης έργων, με τις τεχνολογίες της Microsoft.